Nigeria

EXIST har arbejdet i Nigeria siden 2009. Arbejdet begyndte i mødet med MeCAHT (Media Coalition and Awareness to Halt Human Trafficking) – en nigeriansk ngo, som blev etableret i 2008.

Vores første fælles projekt var filmen EUROPE IN MY HEART, som er optaget henholdsvis i Nigeria og på Istedgade i Danmark. I Nigeria er filmen vist i 30 landsbyer, på national TV og på adskillige konferencer.

EXIST og MeCAHT samarbejder med en bred vifte af nationale og internationale aktører med det formål at stoppe menneskehandel, som er verdens hurtigst voksende kriminalitet i verden i dag. Erfaringen har vist, at vi opnår brobyggende og bæredygtige resultater, når disse tre indsatsområder komplementerer hinanden:

Oplysning of forebyggelse
Rehabilitering og reintegration
Kompetenceudvikling og kapacitetsopbygning

EXIST foretager en 2-ugers monitoreringsrejse til Nigeria hvert kvartal med det formål at monitorere igangværende projekter, besøge samarbejdspartnere, vedligeholde relationer til politikere og myndighedspersoner, religiøse- og ngo ledere, mediefolk og journalister – samtidig med at der skabes nye netværker med nye interessenter og samarbejdspartnere. Læs mere om historien, samarbejdspartnerne, aktuelle projekter her:

exist_black_logo-scaled
EXIST og Sarina-projektet
Sarina-projektet er et safehouse og er beliggende i Abuja. Det blev etableret for at tilbyde kvindel...
I Wish I Knew Film Poster_ BW
I Wish I Knew
I Wish I Knew is the story of four survivors of human trafficking who share their tragic stories in ...
DSC04708
30 medarbejdere fra 10 safehouses
Et safehouse er et hjem for kvinder, som har lagt livet i prostitution bag sig. Her gennemfører de e...