Lederteamet

Natcaféens lederteams primære opgave er at sikre, at de frivillige og de nigerianske kvinder trives i caféen. Lederteamet består af fem frivillige medarbejdere i samarbejde med en projektleder. Teamet er med til at udvikle det værdisæt, der danner rammerne for de frivilliges arbejde, og evaluerer de eksisterende tiltag. Yderligere anvender lederteamet hinanden til vidensdeling og som sparringspartnere med det formål at styrke det relationelle arbejde med de nigerianske kvinder.

Et medlem af lederteamet bibeholder sin eksisterende funktion som frivillig, og tager vagter i caféen hver 3. uge på lige fod med de øvrige frivillige. Lederteamet mødes i gennemsnit hver 2. måned, og er med til at arrangere 4 – 5
årlige møder og sociale arrangementer for de frivillige. Møderne har til hensigt at styrke det sociale sammenhold i frivilliggruppen, og udruster den enkelte med viden, som de kan drage nytte af i deres arbejde i natcaféen.

Agnes Deprez

Bor i et nonne-fællesskab på Vesterbro og arbejder som frivillig i en genbrugsbutik i forbindelse med Mændenes Hjem på Istedgade

”Jeg er frivillig i natcaféen fordi jeg ønsker at give et medmenneskeligt pusterum til nigerianske kvinder”.

Elisabeth Tveit Nielsen

Studerer Antropologi på Københavns Universitet

”Jeg er frivillig i natcaféen, fordi mit hjerte brænder for, at kvinderne møder kærlighed og bliver behandlet med værdighed. Det går mig ufatteligt meget på, at disse kvinder forbliver usete”.

Emilie Guldborg Andersen

Studerer Sociologi på Københavns Universitet

”Jeg vil gerne være med til at skabe en verden, hvor vi tager os af hinanden – både i det store og i det små. Derfor arbejder jeg i Night Light Café for at skabe et trygt rum for gadebaserede sexarbejdere, der gerne vil slappe af med en god kop te”.

Emilie Marie Thams

Studerer antropologi på Københavns Universitet

”Jeg er frivillig i natcaféen, fordi jeg ønsker, at de nigerianske kvinder skal vide, hvor værdifulde de er. Kvinderne fortjener at blive mødt med omsorg, respekt og kærlighed, og netop det har man mulighed for at vise som frivillig”.

Karin Kjærgaard

Daglig leder af EXIST

”For 7 år siden var jeg med til at åbne Night Light Café. Jeg var engageret i projekter i Nigeria med at hjælpe nigerianske kvinder i prostitution tilbage til livet. Arbejdet i natcaféen og i Nigeria skaber en helhedsindsats - og det er jeg motiveret af”.

Nadia Dahlgren

Studerer Socialvidenskab og Kultur- og Sprogmødestudier på Roskilde Universitet

”Jeg finder det vigtigt, at skabe et trygt rum for kvinderne, som befinder sig i en særlig udsat position. I caféen interagerer mennesker på tværs af forskellige parametre, og det skaber en særlig dynamik, hvor jeg føler, at jeg i praksis, gør en forskel for nogle kvinder, som har brug for omsorg og nærvær”.