Lederteamet

Natcaféens lederteams primære opgave er at sikre, at de frivillige og de nigerianske kvinder trives i caféen. Lederteamet består af fem frivillige medarbejdere i samarbejde med en projektleder. Teamet er med til at udvikle det værdisæt, der danner rammerne for de frivilliges arbejde, og evaluerer de eksisterende tiltag. Yderligere anvender lederteamet hinanden til vidensdeling og som sparringspartnere med det formål at styrke det relationelle arbejde med de nigerianske kvinder.

Et medlem af lederteamet bibeholder sin eksisterende funktion som frivillig, og tager vagter i caféen hver 3. uge på lige fod med de øvrige frivillige. Lederteamet mødes i gennemsnit hver 2. måned, og er med til at arrangere 4 – 5
årlige møder og sociale arrangementer for de frivillige. Møderne har til hensigt at styrke det sociale sammenhold i frivilliggruppen, og udruster den enkelte med viden, som de kan drage nytte af i deres arbejde i natcaféen.

Agnes Bøjrup Jeppesen

Studerer Samfundsfag og Psykologi på Københavns Universitet

”Jeg er frivillig, fordi jeg møder kvinder i gadebilledet, der dagligt kæmper for de privilegier, som er en selvfølge for mig selv. Det kan jeg ikke forholde mig passivt til. Kvinderne er ofre for en kæmpe global ulighed, og fortjener at blive mødt med solidaritet, værdighed og varme”.

Emilie Guldborg Andersen

Studerer Sociologi på Københavns Universitet

”Jeg vil gerne være med til at skabe en verden, hvor vi tager os af hinanden – både i det store og i det små. Derfor arbejder jeg i Night Light Café for at skabe et trygt rum for gadebaserede sexarbejdere, der gerne vil slappe af med en god kop te”.

Karin Kjærgaard

Daglig leder af EXIST

”For 7 år siden var jeg med til at åbne Night Light Café. Jeg var engageret i projekter i Nigeria med at hjælpe nigerianske kvinder i prostitution tilbage til livet. Arbejdet i natcaféen og i Nigeria skaber en helhedsindsats - og det er jeg motiveret af”.

Mayada Magdi Mohamadani

Studerer Antropologi på Københavns Universitet

”Jeg valgte at blive frivillig i Night Light Café, fordi jeg kan møde de nigerianske kvinder i øjenhøjde, og give dem et afbræk fra hverdagen. Samtidig er jeg med til at bekæmpe menneskehandel ved at tilbyde kvinderne en ny start på livet.’’

Nadia Dahlgren

Studerer Socialvidenskab og Kultur- og Sprogmødestudier på Roskilde Universitet

”Jeg finder det vigtigt, at skabe et trygt rum for kvinderne, som befinder sig i en særlig udsat position. I caféen interagerer mennesker på tværs af forskellige parametre, og det skaber en særlig dynamik, hvor jeg føler, at jeg i praksis, gør en forskel for nogle kvinder, som har brug for omsorg og nærvær”.

Tanja Hoffmann Holm

Studerer Sociologi på Københavns Universitet

”Jeg er frivillig i Night Light Café, for at være med til at give de udsatte sexarbejdere så gode oplevelser som muligt. I en hilsen på gaden eller en snak i caféen er der en anerkendelse af deres tilstedeværelse som mennesker, og det er langt fra noget, der er givet i deres position - snarere tværtimod”.