30 medarbejdere fra 10 safehouses.

Et safehouse er et hjem for kvinder, som har lagt livet i prostitution bag sig. Her gennemfører de et rehabiliteringsforløb, udvikler deres færdigheder og forbereder sig på at vende tilbage til livet som velfungerende samfundsborgere.

Kvinderne kom fra et liv med tvang, vold og udnyttelse – oplevelser som resulterer i traumatisering for livet. Netop derfor er uddannelse af engagerede medarbejdere en høj og betydningsfuld prioritet.

De 30 medarbejdere udarbejdede Guidelines for Rehabilitation and Reintegration – et materiale der kan benyttes af alle safehouses i Nigeria. Det fællesskab der opstod mellem disse 30 medarbejdere er uvurderligt og materialet er det første af sin slags. Fællesskabet, der opstod i processen, resulterede i besøg hos hinanden og at kvinderne fra nærtliggende safehouses mødtes til sociale arrangementer.

Én af styrkerne i projektet var at MeCAHTS programleder gentagne gange besøgte de 10 safehouses for at monitorere og støtte en vedholdende og bæredygtig udvikling.

Over en periode på 2 år boede der 250 kvinder på disse 10 safehouses og for dem blev det afgørende at blive støttet og undervist af uddannede og kompetente medarbejdere.

Læs mere om projektet

DSC04708