Gør en forskel for kvinder i Nigeria!

Alt for mange kvinder lever et liv, hvor uretfærdighed og udnyttelse fylder hverdagen. 

Mange har ikke et trygt hjem og må overleve en hverdag i med vold, prostitution og uden basal skolegang.

Gør en forskel

Rejsen fra tvang og udnyttelse - til udvikling, der spreder håb og tro på fremtiden.

Et liv i prostitution
Et liv i prostitution er ofte et liv med tvang, vold og udnyttelse – oplevelser som resulterer i traumatisering for livet.
Et liv i prostitution
Safehouse
Et safehouse er et trygt hjem for kvinder, der har lagt livet i prostitution bag sig. Her gennemfører de et rehabiliteringsforløb, hvor de udvikler kompetencer, får et mindre uddannelsesbevis og forbereder sig på at vende tilbage til livet med værdighed, job og selvforsørgelse.
Safehouse
Uddannelse
Med nye kompetencer, etablerer kvinderne deres egne værksteder og butikker i den lokale landsby og bliver kendte for godt håndværk – de er blevet iværksættere. De trives, skaber relationer og bliver en del af lokalsamfundet.
Uddannelse
Udvikling
Kvinderne organiserer sig i landsbyen og italesætter emner som menneskerettigheder, menneskehandel, bæredygtige værdier og vigtighed af skolegang og uddannelse. De er blevet visionsbærere. De tager ansvar for udviklingen af deres eget lokalsamfund og de gør det sammen med landsbyens øvrige borgere.
Udvikling

Hvad går støtten til?

Som fast støtte går din hjælp bl.a. til at sikre:

Ophold på et safehouse pr. måned 1.200 kr/md.
Skolepenge pr. måned
125 kr/md.
Månedlig husleje for en butik
200 kr/md.
Uddannelse og kursus om menneskerettigheder 650 kr/md.
Tool-kit til opstart af virksomhed 700 kr/md.
Foreningsmøder i landsbyen
50 kr/md.

Din støtte er med til at give sikkerhed

Fra et liv med tvang, vold og udnyttelse, til et liv i trygge rammer og med udsigter til uddannelse og job.

Gennem de faste givere i Danmark kan EXIST støtte safehouses, svarende til et kvindehjem, hvor nigerianske kvinder kan lægge et liv i prostitution bag sig. Gennem et rehabiliteringsforløb udvikler kvinderne deres færdigheder og forbereder sig til at blive velfungerende borgere, der bidrager til opbygning af lokalsamfundet.

Bliv fast støtter

Vil du være med til at redde liv?

Som fast støtte hjælper du udsatte kvinder i Nigeria med at få et liv i sikkerhed og uden frygt for fare. Med støtte for 125 kr. om måneden – eller blot 4 kr. om dagen – er du med til at gøre en kæmpe forskel for kvinderne.

Din støtte går bl.a. til:

Som tak for din støtte får du:

Takket være vores loyale støttere kan vi give sikkerhed og sikre langsigtet udvikling i form af uddannelse og kompetenceudvikling.

Mød kvinderne, du er med til at støtte

Se vores projekter i Nigeria og lær mere om hvordan din støtte kan skabe fremdrift.

I Wish I Knew Film Poster_ BW
I Wish I Knew
I Wish I Knew is the story of four survivors of human trafficking who share their tragic stories in ...
DSC04708
30 medarbejdere fra 10 safehouses
Et safehouse er et hjem for kvinder, som har lagt livet i prostitution bag sig. Her gennemfører de e...
IMG_8466-min
Kristne og muslimer arbejder sammen
Religiøse ledere i Nigeria har stor autoritet – på godt og på ondt. EXIST samarbejder med de netværk...

Har du spørgsmål?

Når du støtter EXIST går dine penge til at hjælpe og støtte udsatte kvinder i Nigeria. Du støtter ikke et konkret tiltag, men flere tiltag der er med til at skabe sikkerhed, uddannelse og reetablering af kvinder der har levet et liv i udnyttelse, uden rettigheder og med frygt.

Som fast støtte, vil du hver måned modtage en e-mail med nyheder og opdateringer på de forskellige projekter EXIST bidrager til i Nigeria. Din støtte vil ikke gå til et konkret område, men dække flere af de mest nødvendige områder såsom uddannelse og tag over hovedet i trygge rammer.

Hvis du støtter EXISTs arbejde, har du mulighed for at få skattefradrag. Du bestemmer selv dit støttebeløb. Ligegyldigt hvad du vælger, gør det en forskel i indsatsen mod menneskehandel i Danmark og i Nigeria.

Alle gaver / støttebeløb er fradragsberettiget op til 18.300 kr. (2024). Hvis du ønsker skattefradrag, skal du blot oplyse dit CPR-nr. ved tilmelding eller efterfølgende. 

Som fast støtte hos EXIST støtter du hver måned med et selvvalgt beløb. Det er helt op til dig, hvor længe og hvor meget du vil støtte med. Der vil aldrig være binding på din støtte.

 Din hjælp kan ikke blive dyrere, medmindre du selv vælger at øge beløbet du støtter med.